tisdag 18 januari 2011

Tisdag den 18/1 -2011 Falsk krupp

I Natt har Melwin haft Falsk krupp och för er som inte vet vad det är så är det en inflammation i de övre luftvägarna och symtomen är: Skällande hård hosta, heshet och ett väsande ljud vid inandning, svårt att andas in och feber. Men det brukar mildras att sitta i ett varmt badrum med ångan. Det är så obehagligt att höra och se sin lilla pojke att kämpa så för att andas in. Igår kväll hade Melwin feber 38,5 för första gången i sitt liv. Det märks att Melwin inte är så pigg då hans aptit är inte som den brukar.
Idag när klockan var 9.35 så ringde Fanny hem och sa att hon var på väg hem för hon hade så ont i halsen och kroppen och när hon kom hem så hade hon feber 38 grader...Det är så tråkigt när de blir sjuka barnen man tycker så synd om dem. Hoppas att de blir friska snart mina små älsklingar......................
Jag har bakat en god äppelkaka som kanske kan pigga upp dem en liten stund men Melwin får klara sig utan då vi bestämt att han inte får äta något sött som tex: kakor, bullar, snacks, godis, söta drycker mm.

Inga kommentarer: