onsdag 20 april 2011

Onsdag den 20 Mars

Nu är det redan onsdag och våren har verkligen kommit hit, det är varmt ute och både vitsippor och blåsippor blommar för fullt och jag bara älskar det! Imorgon är det skärtorsdag och på lördag är det påskafton och det längtar barnen till men säg vem gör inte det. Kanske jag kommer att få något påskägg i år eller NOT...Vi har bestämt att barnen får godis bara av oss, sen får de andra släktingarna får ge de varsin sak, peng eller vad de nu känner för att ge och om de vill ge något. För några år sedan fick de minst 5 st påskägg var med godis i och v tycker att det är alldeles för mycket...Men barnens farfar brukar köpa med godis i i alla fall. De senaste dagarna har vi tillbringat mycket tid utomhus eftersom det har varit så fint väder och Melwin älskar att vara ute och sitta i sandlådan eller att gunga. Igår var vi med Camilla och Sam i breviksparken, det var kul men otroligt blåsigt. Medan barnen sov i 1.5 timmar så satt vi bara och snackade som man aldrig har tid med annars. Men igår var solen så otroligt stark så Melwin fick lite färg i ansiktet och jag brände upp pannan och näsan. Vi gick ut kl 10.00 och gick in kl 16.30 och då blev sonen galen och ville fortsätta vara ute, vårt lilla hjärta! Även Emelie gillar att vara ute, hon är för det mesta med kompisar och Fanny också för den delen...
Visst har Melwin en fin tröja, en hemstickad Pippi-tröja som hans Gudmor Linda har stickat åt han. Den är så himla fin och hon är så snäll som gjort en så fin tröja åt honom. Hon vet att jag verkligen älskar hemstickade tröjor. Tack Linda för den!!!
Idag har Daniel, Melwin och jag varit med Emelie på sin första fotbollsträning ute, det var kul att se. De är så duktiga, de ska spela sin första cup på tisdag den 26 April. Kul! Melwin var med och det var sådär kul för han var så trött eftersom det var mitt i hans läggtid på kvällen så hädanefter så får vi åka utan honom. 
Nu ikväll har vi tittat på Sveriges mästerkock och Daniel är hemma på kvällen hos oss, det tillhör inte vanligheten.

Inga kommentarer: