tisdag 22 mars 2011

Tisdag den 22/3 - 2011

Nu har det varit ett par dagar med suveränt väder men dock blåsigt. Fast det har ändå varit så skönt, jag älskar verkligen våren och vem gör inte det? Bara att se solen är ju underbart och man blir både pigg och glad. Nu smälter ju snön bort i en rasande fart. Här är en lycklig Emelie med kompis som älskar att vara ute i det härliga vädret. Nu ska det börjas plocka fram cyklar och andra aktiviteter. Här är även en liten kille som verkligen också älskar att vara ute.
Melwin sitter och plockar med sten mitt på gatan och tycker att det är superkul, jag var tvungen att sätta in nappen för att han inte skulle äta stenen. Idag var vi ute i 2 timmar. Vi lekte på gatan och på gården. Melwin gillar att gunga så där satt han en stund. Först hämtade vi Emelie i skolan och så vinkade vi av Fannys klass som skulle åka med bussen till Kalmar för att tävla i vi i femman igen. De har kommit jätte långt och är superduktiga. De vann idag igen så nu är de 1 av 4 bäst i Sverige och nästa gång blir det att åka till Malmö i tre dagar. Under tiden vi lyssnade på vi i femman på radion så skrek Melwin mest hela tiden han var inte intresserad av att höra hur det gick, hahaha. Han var jättetrött och irriterad på att inte få någon som helst uppmärksamhet och ingen ville ju leka med honom.
När vi hade vinkat av dem så ville Emelie att Melwin skulle gå hem och det gjorde han. Mormor och morfar tittade förbi innan mormor skulle till jobbet. Vi var ute på gården ett tag! Igår var vi en sväng på öppna förskolan Liten och Stor med Lotta och Elias, jättekul att träffa dem igen. Vi saknar våra träffar med Jenny och Adam.


Inga kommentarer: