tisdag 8 mars 2011

Fanny 13 år och Melwin 1 år, 7/3 - 2011

Igår vaknade vi kl 6.30, vi bar in Melwin och lade han i Fannys säng sen började vi sjunga för födelsedagsbarnen. Vi valde att inte ta med frukost eller tårta in när Melwin är så liten, det får vi göra nästa år till dem. Sedan blev det att dela ut alla presenter till dem. Melwin undrade nog varför vi sjöng han såg fundersam ut. Emelie fick öppna Melwins presenter för det var han inte intresserad av.
Här är alla presenter Melwin fick av oss förutom Didriksson tröjan och några grattis kort som han fick av de andra. Här kommer bilder på de han fick av de andra på kvällen:
Han fick mest kläder men det behöver han. Här kommer bilder på vad Fanny fick av oss, plus att hon fick en Egoboost (bok), godisträd och 500 kr och ett betalkort som vi inte har kort på:
Här är lite av de andra presenterna hon fick förutom pengar på 3500 kr:
Fanny var ju i skolan och Emelie är sjuk med förkylning och feber och var hemma hos Melwin och mig, Daniel jobbade. Mormor och jag var nere på stan och fixade bankkortet till Fanny medans pappa var barnvakt åt Emelie och Melwin. Vi handlade lite också. När vi kom hem hade Daniel kommit hem en liten stund innan nästa jobb, då fikade vi. Efter lunch sov Melwin och jag middag och Emelie satt en stund vid datorn. Efter det så började vi pyssla lite innan gästerna för kvällen kom. Klockan 16.00 kom alla och festen var i full gång, barnen fick jättefina presenter av alla och alla var nöjda, glada och mätta. Idag har vi haft det fjärde kalaset med farfar som var bortrest i helgen, Fanny fick 500 kr och Melwin ett nytt spjälskydd...Det har varit kul att fira två barn samtidigt och ganska smidigt faktiskt tycker jag i alla fall.

Inga kommentarer: