söndag 8 maj 2011

Melwin 14 månader, Emelies första fotbollsmatch

(Melwin med tuppkam som tjejerna gjort på honom.)
Denna vecka började med att barnen var i skolan i måndags, Emelie var med Wilma och Evelina och Fanny var ensam! Melwin och jag tog det lite lungt på dagen. Senare på kvällen var Emelie på fotbollsträning och Fanny och jag var med och tittade på. I tisdags var barnen lediga, Fanny var med Bella och Emelie var med Tessan, Melwin och jag var ute en stund på dagen! Onsdagen var jag och Melwin med Camilla och Sam på öppna förskolan, det var kul att vara där igen! Det var ju så länge sedan vi var där, men Melwin verkligen gillar det! Daniel var ledig i onsdags! I torsdags var tjejerna i skolan och Daniel jobbade! Melwin och jag tillbringade förmiddagen med Jeanette och Josefine i Breviksparken, det var riktigt mysigt men lite väl kallt. Barnen lekte en stund sedan fikade vi och då tog barnen en middagslur vilket var lite skönt då får man tid att prata med den man umgås med...hahaha
Daniel åkte till Stockholm natten till fredagen så han kom hem kl 9.00 och var ledig resten av dagen! Lyxigt för att vara vår familj, det tråkiga var att Melwin blev förkyld med en förhöjd temperatur...Men tyvärr blir det alltid så när vi några dagar tidigare i veckan har varit på öppna förskolan. På det viset är det tråkigt att gå dit. Tjejerna var i skolan. Efter skolan var Emelie med Tessan och Fanny var med Bella, Oskar och Tim...Kul ju! På kvällen grillade vi och det var som vanligt väldigt gott!


Mina fina Tjejer
I lördags den 7 maj blev vår son redan 14 månader grattis till Melwin, hua vad tiden går, om 4 månader ska jag börja jobba igen. Skulle gärna vilja vara hemma ett år till. I lördags så var det utemiljödag på Breviksskolan för alla elever och föräldrar, vilket innebär att föräldrarna är med och fixar saker som behöver göras på skolgården som tex. rensa i rabatter, klippa buskar, måla olika lekar på asfalten, måla bänkar och bord, laga tak på leksaksbod mm. Det finns delade meningar om detta...men men vi var där i alla fall från 9-13.00, med en gnällig och sjuk Melwin. Han behövde frisk luft annars kunde han ju varit hemma med någon av oss! Eleverna var inne och visade oss vad de sysslat med under terminen. När vi kom hem så åkte Daniel till Stockholm och jobbade, det var inte alls kul. Jag hatar verkligen när han jobbar i helgerna men som tur är händer det inte så ofta! Idag har vi varit med Emelie på hennes första fotbollsmatch och det var kul att se, de var verkligen jätteduktiga även att de förlorade med 6-0. Alla barnen i motståndarlaget var 10 år och i Emelies lag är de mellan 10 och 8 år och de märktes.

Emelie i blått längst till höger
Fanny var också med, det är ju alltid kul eftersom hon väljer numera att inte vara i vårt sällskap... hon och Jennifer fick förfrågan om de ville stå i kiosken och de ville de gärna. När vi kom hem så åt vi mat vi grillade korv efter barnens vilja. Melwin höll på att spexa med tjejerna därav tuppkammen på honom. Sen satte vi honom på trehjulingen och han gillade det verkligen, den har varit lite läskig förut, har han tyckt. Han är lite feg med nya saker precis som Fanny var. Mormor och Morfar tittade förbi en stund! Daniel klippte gräset. Fanny var med Moa, Emmie och Tilda hos Emmie. Emelie var hemma själv och vi spelade spel på uteplatsen...så mysigt var det!
Inga kommentarer: