söndag 26 april 2015

Vecka 16 och 17

Mitt fina citronträd
Vecka 16
Måndagen började min dag med ett tandläkarbesök på grund av blödning och en outhärdlig smärta, de tog bort mina stygn när jag ändå var där. Det blev vila hela dagen lång. Daniel hade lämnat Melwin på dagis, Fanny och Emelie var i skolan. Jag sov hela dagen efter många dagar utan sömn. Mamma hämtade Melwin på dagis och lämnade honom hemma hos mig. Fanny var med Jennie en stund på kvällen. Tisdagen var jag åter på jobbet, nu hade värken lagt sig något. Barnen var i skolan och på dagis. Daniel hämtade hem Melwin från dagis, han lekte med en kompis på eftermiddagen. På kvällen kom Robin till Fanny och sov över. Vi myste och tittade på film på kvällen. 
Onsdagen var det vanlig arbetsdag igen för Daniel och mig. Barnen var i skolan och på dagis. Fanny var hos frissan och gjorde sig fin i håret på kvällen, vilket innebar att vi åt mat sent den kvällen. Robin sov hos Fanny. Torsdagen jobbade Daniel och jag, första dagen utan värk. Det tar sådan energi när man har så ont så man blir utmattad efteråt. Barnen har varit i skolan och på dagis. När Daniel hämtat Melwin och jag kommit hem från jobbet så åt vi mat. På kvällen tvättade jag och plockade lite. Robin sov hos Fanny. Fredag gick Melwin och jag upp lite senare, åt frukost hemma. Barnen var i skolan. Jag fick massage på jobbet, så skönt det är. Ena, Fanny, jag och Melwin gjorde några ärenden. När Robin kommit till Fanny på kvällen så grillade vi, till mig blev det korv eftersom jag fortfarande har svårt att tugga. 
På lördag när vi hade ätit frukost så bar det iväg till Kalmar med hela familjen. Daniel och jag skulle handla garderober, soffa, skåp till vardagsrummet. Tjejerna och Melwin ville handla kläder. Daniel och jag hade totalt 6 vagnar med 70 små och stora kartonger, det tog oss 4 timmar att packa på vagnarna och i bilen. Tjejerna var jättenöjda och Melwin med som fått en keps av storasyster. Melwin är en kepssamlare.  När vi väl var hemma med allt kom mor, far samt Robin. Vi köpte pizza med hemkörning. Daniel började montera, det gjorde han till jag sade till honom vid 02:45. Kl 06:30 var han uppe igen och fortsatte monteringen. Mamma och jag plockade in kläder, lakan och handdukar. Fanny var hos Robin då det var kaos hos oss. Melwin lekte med Linus hos dem på kvällen. 
Vecka 17
Måndag jobbade Daniel och jag. Tjejerna var i skolan och Melwin på dagis. Jag åkte på en förkylning under helgen men bara en lätt sådan. På jobbet var jag på möte på eftermiddagen. Jobbade några timmar efter det. Sedan var Daniel och jag på gymnasiet på utvecklingssamtal med Fanny, allt var bara bra. Åt en sen middag när vi kom hem. Robin sov hos Fanny. Tisdagen vaknade jag av att Fanny ropade på mig och var ledsen, hon hade ont i hals och kroppen och 39,5 i temp. Ingen bra dag eftersom hon som skulle haft nationellt prov i svenska men men. Jag var själv lite risig. Hon blev hemma. Som tur var hade Daniel några timmar hemma och kunde se till henne och ge dryck. 
Robin sov hos Fanny på kvällen och åt mat med oss. Fanny hade då närmare 40 grader. Onsdagen var Daniel och jag på jobbet. Fanny hade fortfarande hög feber så det blev en dag till hemma för henne samt för Emelie som också fått feber och ont i halsen. Melwin ville vara hemma med tjejerna så det fick han vara. Daniel var hemma några timmar på dagen. När Daniel kom hem så lagade han mat så vi åt när Robin slutat och kommit till Fanny. Torsdagen var de hemma igen men då var Melwin på dagis och lekte med sina kompisar. Daniel hämtade Melwin från dagis, han lekte med en kompis efter dagis. Jag var på after work med jobbet för att tacka av en kollega. Supertrevligt. Daniel hade lämnat Melwin hos mormor och morfar på kvällen eftersom dagis var stängt på fredagen. 
Fredag cyklade jag till jobbet vid 06:15 för att jobba in lite flex. Emelie var i skolan men Fanny var fortfarande så hostig och förkyld. Daniel jobbade också. Jag slutade klockan 15:00. När vi kom hem så var Melwin redan hemma. Vi slappade lite framför tvn en stund. På kvällen åt vi mat på Ginger när Robin kommit hem. Efter det blev det kubb, killarna mot tjejerna och gissa vem som vann, jo killarna. Vi hade fredagsmys senare på kvällen. Robin sov hos Fanny. 

Lördag jobbade Robin, vi andra hade sovmorgon. Jag, Emelie, mormor gjorde några ärenden. Sedan gick mamma och jag en promenad. Melwin lekte med Ludvig och Filip hos dem hela dagen. Emelie var med Filippa som sov hos henne. Fanny åkte till Robin på kvällen och sov där. Idag söndag blir det chill hela dagen. Melwin ska vara med en kompis hos oss. Emelie är med Filippa. Daniel och jag ska vara lite i trädgården. Sedan blir det en promenad med mamma. Har inte gått på tre veckor nu efter operationen i munnen, eftersom jag inte haft någon ork till det, men nu måste jag börja ta tag i det. 

Inga kommentarer: