söndag 22 mars 2015

Vecka 10 och 11

Vecka 10
Veckan började som vanligt med tidig uppgång för jobb, dagis och skola för alla familjemedlemmar. Nu den senaste tiden så har Daniel slutat tidigare än mig och kan hämta Melwin på dagis. Måndagar jobbar jag till klockan 18:00, tis-tors är det klockan 17:00 och på fredag 14:45, så det är mysigt att få komma hem och sätta sig vid bordet och maten är serverad. 
Veckan har flutit på. Jag har börjat cykla med Melwin till dagis och vidare till jobbet, underbart väder och man får vårkänslor. Mamma och jag tar oss en 40 minuters promenad varje dag på min lunch. Fanny och Robin har sovit hos oss en del nätter, så mysigt att umgås med dem. Har fått massage på jobbet och det var så skönt. 

Emelie var med kompisar några kvällar. På fredagen efter jobbet tog jag med mig Fanny hem och vi åt tacos. Daniel kom hem lite senare. Farmor och Farfar kom på kvällen och firade barnen som fyllde år dagen efter. De fick fina presenter.
 På lördagen åkte Robin tidigt till jobbet och vi andra gick in och sjöng för Fanny och Melwin på 17- och 5-års dagen. De fick sina presenter och efter det åt vi en god frukost. De blev nöjda båda två. Vid 12:00 kom Melwins kompisar hit på kalas och Melwin var så glad och lycklig.
Alla var glada och hade kul. Vi tog det lugnt en stund innan nästa kalas med mor och far och faster.Vi bjöd då på kalas. När vi hade ätit kom Robin hem från jobbet och åt mat och fikade med oss. Fanny och Melwin fick presenter av honom också. De var så nöjda med dagen. 
Eftersom ingen av barnen gillar tårta så hade jag bakat en morotskaka till kaffet. Melwin blev jättenöjd med sin nya keps, skinnjacka, byxor, tröja och gympaskor.
På Söndagen kom Camilla förbi och fikade och gav Melwin en present, tack tack. Vi satt ute och fikade det var 17 grader varmt. Jag putsade fönster och Daniel var och jobbade. Vi har varit ute nästan hela dagen. Melwin har lekt med en kompis. Fanny och Robin kom hit på kvällen och sov över. Jag förstår inte att jag är mamma till så fina barn och att de växer så fort. Fanny är 17, Emelie 14 och Melwin är 5 år. Helt underbara år med mina fina barn som jag älskar otroligt mycket. 
Vecka 11
Denna vecka började med att Fanny hade blivit sjuk i feber, huvudvärk och halsont, hela veckan. Hon var först hos Robin sedan bodde de här några nätter. Daniel och jag jobbade på som vanligt och Emelie var i skolan och Melwin var på dagis. Melwin var hemma med Fanny någon dag. Daniel var hemma en hel del. Det är bra för att kunna serva med mat och dryck när barnen är sjuka.
Man känner att våren har kommit, solen har visat sin bästa sida, den har man längtat efter. Humöret blir bättre och man får mer energi. Så underbart att bara sitta och lapa sol.

På fredagen hade jag bjudit hem mamma och pappa på middag. Vi väntade med att äta till Robin hade slutat och kom hit. Vi åt tacos. Daniel kom hem och åkte till fest med jobbet. Han kom hem 03:30 på morgonen. Det var längesedan man var uppe så länge. Han var ändå den som var uppe först av oss alla. Melwin lekte med kompisar hela dagen. Har bakat källarfranska till frukost. Mamma och jag har hunnit och på 5,5 km både lördag och söndag. Fanny och Robin var hos oss på söndagen innan han åkte på utbildning. 

Inga kommentarer: