söndag 14 september 2014

Vecka 33-36


Vecka 33
Vår sista vecka innan barnen börjar skolan samt innan Daniel och jag börjar jobba. Vädret har varit sådär denna vecka. Skönt att ha en vecka inne med barnen och mysa ordentligt innan vardagen drar igång igen. Vi har spenderat veckan inne med att städa och plocka i källaren, rensat bland barnkläder och leksaker. Emelie har varit med sina kompisar. Vad sommaren går fort, samtidigt som jag känner mig redo att börja jobba igen. Barnen börjar sakna sina kompisar och vi känner oss lite rastlösa. Vädret börjat bli sämre och då gör det inget att man börjar jobba.
Vecka 34
Måndag var Daniels och min första dag efter 5 och 6 veckors semester. Skönt att börja jobba igen så att det blir lite mer struktur i vardagen. Barnen var hemma med mormor, de var lediga på måndagen. Resten av veckan var det skola, dagis och jobb som gällde. Svårt att förstå att Fanny har blivit så stor så att hon har börjat på gymnasiet och Emelie som har börjat på Ellen Key. På kvällarna var vi så trötta så vi gjorde inget speciellt. På fredagen fyllde mamma år och vi firade henne på lördagen hos oss, det blev grillat med tillbehör och tårta. Mahlin, Magnus och Ellioth kom ner. Söndagen tog vi det lugnt hemma. 
Vecka 35
Vi har arbetat och barnen har varit i skolan och på dagis. Barnen och vi har kommit in lite i rutinerna. Det har varit skön start men denna vecka började Melwin och Emelie bli förkylda och fick vara hemma några dagar med mormor och Daniel. Emelie har varit mycket med sina kompisar under veckan. Vi har hunnit med ett föräldramöte i Emelies klass. Helgen tog vi med oss Robin och Fanny ut till skogen för att plocka svamp men vi hittade bara 4 stycken. Fanny som längtar efter kantareller. Vi har verkligen inget ställe där vi vet att det finns kantareller. 
Vecka 36
Den här veckan har varit lugn förutom att Daniel har drabbats av förkylningsviruset. Emelie har haft en kompis som sovit över. Då Robin har jobbat kväll denna veckan så har Fanny varit hos oss en liten stund på eftermiddagen. Sedan var Emelie med Filippa på hennes pappa på jobbet en kväll, marinens HMS Malmö, det tyckte hon var jättespännande, så tack för besöket familjen Bäckström/Linder.

Fredagen flexade jag ut lite tidigare då jag hade migrän. Packade för Göteborg på kvällen. Lördag åkte vi till Göteborg för att gå på Liseberg med barnen och familjen Karlsson. Vi valde absolut fel helg eftersom det var så fruktansvärt mycket folk i det fina vädret. Det var långa köer på allt. Melwin hade otur och blev sjuk på dagen så han sov i vagnen medan jag satt av tiden på olika bänkar, men det var helt ok eftersom det var så mycket kö till attraktionerna.

Inga kommentarer: