söndag 10 augusti 2014

Vecka 30-32

Vecka 30, början av veckan tillbringade vi hemma och gjorde en massa ärende, var i stan och handlade kläder med mamma och Melwin. Hemma städade, tvättade och pysslade vi. Skönt att vara hemma ett par dagar och bara vara. Daniel, jag och Melwin har varit på sjön, Fanny och Robin har varit med oss några gånger samt mamma med. Det har varit varmt att bada i vattnet med en temperatur på 24 grader, det har varit så varmt i luften att man har behövt bada hela tiden, tråkigt bara att algerna började ta sig in överallt så det var svårt att hitta ställen att vara på. 

Vi har varit och tittat på Mc-kortegen med mor och far, Sixten och Josefina med föräldrar som vi upplevde var väldigt många i år. Melwin tycker att det är jättespännande. Vi tog båten några kvällar utanför Gränsö och lyssnade på konserterna de har haft på Hoj Rock. Det är mysigt att sitta och lyssna i båten samtidigt som det är rofyllt att höra vågornas skvalpande. 
Jag hade nästan glömt bort hur härligt det är att ha semester på sommaren med familjen. Det är bara helt underbart att få vara hemma med familjen och få betalt. Även om man inte gör så mycket så är det mysigt att bara sitta och umgås. Emelie har varit mycket med kompisar och de har sovit hos varandra och varit ute på kvällarna. Fanny har vi inte sett så mycket av då hon har tillbringat sin tid där Robin och hon bor. De har bara varit hos oss på kvällarna och ätit eller med en sväng på sjön. Vi har badat mycket i poolen där vi har kommit upp i 29 grader. 
Vecka 31 måndag inleddes med fint väder och värme. Jag var förbi på jobbet och kollade läget inför kommande jobbarvecka. Emelie, jag och Melwin var nere hos Fanny och bakade en kaka med henne. Emelie har varit med kompisar resten av veckan. Fanny har varit hos oss på dagarna när Robin har jobbat. Det var lite ostadigt väder några dagar så vi var hemma och städade, tvättade och plockade. Melwin har lekt med Sixten och Max några dagar.

Vi var även denna vecka ute med båten några dagar. På lördagen var vi, faster hos mamma och pappa och åt mat och fikade. Söndagen kom min syster med familj till oss och hälsade på. Vi har inte hunnit och setts innan så nu blev det dags. Melwin saknar sin kusin Ellioth mycket. Det blev mycket bad eftersom dagarna har varit väldigt varma. Fanny och Robin var hos oss på kvällen och grillade. Vi satt uppe rätt länge och snackade.
Vecka 32 började jag och jobba igen, medan syrran och hennes familj var kvar hos oss så det kändes lite vemodigt att åka hemifrån. Jag tycker om mitt jobb men det kändes lite länge att jobba till 18:00 när man visste att man hade gäster hemma. Daniel hade tagit med sig hela familjen, Robin och syrrans familj till Idö. När jag kom hem så var både mamma och faster hos oss. Fanny och Robin kom och åt mat. Vi badade då det även denna dag var varm. Tisdagen jobbade jag till 17:00. De andra hade varit med småkillarna i Stadsparken och lekt. När jag kom hem åt vi mat. Lite senare åkte syrran med familj hem. Emelie var med kompisar.
Resten av veckan har jag jobbat. Daniel och Melwin har varit hemma och badat och slappat. Emelie har varit med kompisar. Fanny och Robin har varit hos oss på kvällarna och spelat lite spel och tv-spel. De har även ätit hos oss. I fredags kväll tog vi båten ut till Krokö och fikade med familjen Elmerfjord. Det var en jättefin kväll. Lördagen var vi på Päronholmen och solade och badade. Emelie hade Filippa med sig, sedan sov de hos Filippa på Idö. Fanny var med familjen Bengtsson på Skara sommarland hela helgen. Idag söndag har vi varit hemma och legat i solen och badat. Melwin och jag cyklade till faster en stund. Melwin var sedan hemma hos Sixten och lekte. Emelie var med Filippa som sov hos Emelie, de var ute på kvällen en stund.

Inga kommentarer: