söndag 9 juni 2013

Vecka 21-23

Melwin och Daniel på Lysingsbadets fina lekpark

Vecka 21 var Fanny och jag i skolan och Melwin på dagis. Emelie var hemma och var sjuk hela veckan med halsont, förkylning och feber. 3 dagar hade jag hemstudier och på fredagen så var jag i Eksjö på studiebesök med klassen på sjukhuset och tittade på den stora operationsalen/hybridsalen som de har där.

Fanny har varit med Alma och Alex. Daniel har jobbat. Emelie har varit  hemma själv och tittat på tv. Daniel har varit och polerat båten. Camilla, Melwin, Emelie, jag gick ner till stan och tittade på studenterna och deras kortege på lördagen och efter det hamnade vi på Sahara. Det var fint väder. Tessan sov hos Emelie. Söndagen gjorde vi inte mycket alls. Fixade lite med tvätt och städ och plockade lite.
 Stugan 7 juni -2013
 Melwin och Daniel 7 juni -2013

Vecka 22 har vi varit i skolan, jobb och dagis. Jag har även den här veckan varit hemma och pluggat hemifrån 3 dagar med full fokusering dessa sista 3 veckor. Gjort klart alla stora arbeten, tentor och små test. Fanny har varit med Alex, Alma och Evelina efter skolan. Emelie har varit på fotboll eller varit med Tessan, varit på fest. Mamma och jag har även hunnit med att baka bullar innan assistenten gick sönder.

Den här veckan har det varit relativt fint väder så jag har passat på att få lite solljus på mig. Emelie stukade foten på fotbollen och blev tvungen att vila från den minst 1 vecka. Mamma, Melwin och jag har varit ute och  gått några rundor. På torsdagskvällen var vi på Melwins dagis och grillade på kvällen, det var jättemysigt. Lördagen åt vi lunch på Ginger, jättegott och barnen uppskattar verkligen att äta ute eftersom vi nästan aldrig gör det.

Söndagen var det turista hemma och vi hade bestämt att vi skulle träffa familjen Gusenhav och titta på lite olika ställen. Vi var först på fängelset och tittade på hotellet där, det var ju fint. Åkte ut till gästhamnen där vi tittade på båtar, fikade, fiskdamm mm. Fortsatte till Lysingsbadets lekpark som var nygjord och jättefin. Barnen älskade den. Vi var där några timmar och hade det helmysigt. Tack för dagen Gusenhavs, det måste vi göra om... Fanny var hemma med Alex.
 
 Emelie och Melwin håvar efter småfisk 8 juni -2013
 Melwin goseunge 8 juni -2013
 Melwin och Emelie 8 juni -2013

Vecka 23, måndagen var mamma och jag med Melwin på öronmottagningen och skulle titta om han hade polyper men läkaren var osmidig och frågade hela tiden om Melwin ville göra saker och som trotsig 3-åring svarade Melwin duktigt nog NEJ till allt. Frustrerande fick vi åka hem utan vetskapen om att han har eller inte har några polyper. Vi var sedan nere på stan och gjorde lite ärenden på stan. Emelie var med Clara efter skolan. Daniel jobbade.

Emelie hoppade över fotbollen denna veckan då hon skadade sig förra veckan. Onsdagen åkte mina 3 klasskamrater och jag till Borås och gjorde den sista tentan så nu är den gjord och slutet på min utbildning börjar närma sig. Ni ska bara vet hur skönt det känns. 2 år har gått så fort men har varit så kämpigt!!! Jag har verkligen haft ett bra stöd från familjen, föräldrar, mina 3 vänner och mina klasskamrater, Tack för det!!! Jag är så tacksam.

Resten av veckan har vi varit lediga och vi blev bjudna på middag hos våra bästa vänner på torsdagskvällen och det var så skönt att dels få träffa dem och bara få komma bort. Underbar kväll och nu känner jag att mitt  liv börjar komma tillbaka och hinna träffa alla fina vänner som jag saknat i massor. Tack för att ni finns ni vet vilka ni är.

Fredag-söndag har vi varit på stugan och det har vi också längtat ett helt år efter. Tyvärr ville vår stora dotter inte följa med och det tyckte vi alla var jättetråkigt. Samtidigt så är det nyttigt för henne att få vara hemma själv och sköta allt. Hon har varit med kompisar och killar och även haft de hemma och haft mysigt. Behöver jag tala om hur mysigt vi har haft det i stugan och bara umgåtts med våra två andra barn. De har åkt jolle, fiskat, spelat spel, lekt vid stranden och mycket mer.

Så kom den tråkiga söndagen idag och vi blev tvugna att packa ihop oss och åka hem. Fanny och Alex sov när vi kom hem. Jag åkte och handlade och Daniel klippte gräset. Sedan kom Daniels föräldrar och fikade hos oss. Fanny var med Alex och på kvällen med Alma och Emelie var en liten stund med Tessan.
Melwin och gose 8 juni -2013
 Melwin och Emelie vid stugan 9 juni -2013
Emelie och Melwin i båten 9 juni -2013

Inga kommentarer: