söndag 19 maj 2013

Vecka 17-20

Eftersom jag just nu inte har så mycket tid med att blogga så kör jag ihop några veckor i taget och skriver inte om varje dag.
Melwin åker rutschkana 
Äntligen har det blivit vår och man kan slippa ta på barnen de tjocka kläderna och bara njuta av värmen och solen så gott det går. Vår son föddes nog ute kan man tro, då han älskar att vara ute från det att han vaknar till han skall sova. Han bill inte pomma in, som han brukar säga, vår lilla plutt. Vecka 17 började med att Fanny var på hud och mormor följde med henne och hon fick svar på sin kontaktallergi, det var Kobolt som hon inte tålde och det finns verkligen i allt t.ex. kött, fisk, bönor, choklad (som är Fannys stora passion), insmörjningscreme, schampo, tvål, all metall, jeans mm mm. Ja det är inte lätt att undvika detta. Som tur är än så länge så reagerar hon bara när hon använder flera olika produkter och äter flera maträtter på en och samma dag, då reagerar hon med svullet ansikte. Tisdag och onsdag var jag hemma och pluggade medan barnen var i skolan och på dagis och Daniel jobbade. Tjejerna har varit med kompisar efter skolan.  Vi har även passat på att vara ute i det fina vädret. Torsdagen var barnen och jag i skolan och på dagis. Fredag var jag hemma och pluggat och barnen var även denna dag i skolan och på dagis. Fanny var med Alma och Filip på mejeriet på kvällen. Emelie var med Clara. Lördagen var Daniel, jag, Melwin och Emelie på Breviksskolan som hade öppen skoldag och vi var med och fixade lite på skolgården. Fanny var med Alma, Hanna, Oskar och Anton. Fanny var med Tessan. Vi åt tacos på kvällen. Söndagen pluggade jag lite men sedan var vi ute i trädgården och tog vara på det fina vädret.
Melwin gillar att gunga 11 maj - 2013
Vecka 18 var jag hemma på måndagen gjorde tenta hela dagen, Daniel och mamma tog hand om Melwin som var ledig. Tjejerna var i skolan. Tisdagen så var tjejerna också i skolan. Melwin var hemma hos mig så vi myste lite på dagen. På kvällen var vi hos våra vänner som jag saknar så mycket nu när jag pluggar och inte har tid för dem, men nu är jag snart klar!! Fanny var med kompisar både killar och tjejer och vi hämtade henne på vägen hem runt 00:30. Onsdagen tog vi det lugnt hela dagen då alla vi var trötta efter en sen natt. Fanny var med Alma och Emelie tog det lugnt med oss andra. Torsdagen åkte jag och min klass på klassresa till Söderköpings brunn som var helt urmysigt och fint och kan varmt rekommenderas. Vi var på beroendekliniken i Norrköping på studiebesök, jätteintressant. De små barnen sov hos mormor och morfar och Alma sov hemma hos Fanny den natten. Fredagen åkte vi hem runt lunch och då var mamma hemma med liten Melwin som blev glad när jag kom hem. Jag var förkyld och kände mig lite låg och vi slappade på kvällen. Fanny var med Alex som sov hos henne. Emelie var själv efter skolan. Lördagen kom Mahlin och Ellioth hit och umgicks med oss. Fanny var med Alex, Eve, Oskar och några fler på kvällen. Emelie var med Tessan som sov hos henne. Söndagen var vi i trädgården och rensade och planterade. Emelie var med Tessan och Fanny var själv.  
Fanny kör moppe och gillar det
Vecka 19 började Daniel och jag med Melwin hos logopeden, det var helt i sin ordning förutom att hon tyckte att det lät som att han har polyper, så nu har vi fått en tid till öron i juni för att undersöka han och hans öron eftersom att han har haft så många öroninflammationer. Tjejerna och jag var sedan i skolan och Melwin på dagis. Daniel jobbade. Efter skolan var tjejerna med kompisar. Tisdagen var vi alla i skolan, dagis och jobbet och efter det var Fanny med Alma och de körde moppe och de tyckte att det var jättekul. De var så duktiga. Emelie var med Tessan hos henne och sov där. På kvällen sov Alex hos Fanny. Onsdagen vaknade jag sjuk med bihåleinflammation och feber. Barnen gick till skolan och  jag var hemma och pluggade. Fanny var med Alex på kvällen och sedan sov hon hos Alma med Eve också. Emelie var med Tessan. Torsdag var vi alla hemma. Fanny var med Alma och Evelina hos oss. Emelie var själv. Daniel var med Melwin och jag vilade eftersom jag var sjuk. Fredag och lördagen var vi hemma och gjorde inget speciellt. Jag mådde inte så bra så jag tog det lugnt och pluggade när jag orkade. Fanny var i skolan på fredagen. Vi myste med en film hela familjen på fredagkvällen. Lördag mådde jag bättre och vi var ute i trädgården mest hela dagen. Mamma kom hit en stund och hälsade på. Daniel jobbade en stund på lördagen. Alex kom till Fanny på kvällen och sov över så på söndagen var hon med han hela dagen. Emelie var med Tilda på söndagen och Daniel höll på med båten hela dagen. Melwin och jag var ute hela dagen.  
Melwin som somnat i jämte Emelie
Vecka 20, den här veckan har verkligen varit tuff i skolan. Måndags så hade vi medicinsk dokumentations prov hela dagen. Barnen var i skolan och på dagis och Daniel jobbade. Efter skolan var tjejerna med kompisar och mamma var hemma med Melwin när jag kom hem. Tisdagen var jag i skolan och hade kodningsprov hela dagen och gud så jobbigt det var. Barnen var i skolan och dagis och Daniel jobbade. Emelie var med Tilda en stund och sedan var hon hemma. Fanny var först med Alma och sedan sov Alex hos Fanny. Onsdagen var jag i skolan och hade dataprov halva dagen och det var en tufft. Efter det var vi kvar och hade lite diskussioner. På kvällen var vi hemma och tog det lugnt. I torsdags och fredags var jag hemma med studier och Melwin var på dagis. Tjejerna var i skolan. Daniel var hemma en del på dagarna och jobbade på kvällarna. Fanny var med Alma, Hanna, Oskar, Anton och Alex. Alex sov hos Fanny i torsdags och i fredags och hon har varit med honom till i mors. Emelie var på fest hos Tilda igår, så vi hämtade henne kl 22:00. Idag är Fanny med Alma som ska sova hos här hos Fanny. Emelie har varit med Tilda hela dagen. Jag har pluggat både torsdag, fredag och idag. Denna har varit tuff men imorgon kommer jag bara att vara med familjen och njuta av en ledig dag.  

Inga kommentarer: