lördag 20 april 2013

Veckorna 12-16, hinner inte med bloggen just nu!!

Då jag har dåligt med tid att blogga så kör jag 4 veckor ihop och skriver lite om vad som hänt.

Jag börjar med vecka 12. Fanny och jag gick upp tidigt denna vecka eftersom vi skulle till skola och Fanny till Friskolan Gertrudsvik på prao.

Emelie och Melwin fick vara hemma med Daniel och mamma för de var sjuka, Melwin hade fått fullt med utslag och Emelie med feber och hosta. Daniel var på vårdcentralen med Melwin men de visste inte vad det var för utslag. Den här veckan följde jag med Melwin på 3-årskontroll, han var 104 cm och vägde 16 kg, stor pojke med andra ord. Fanny fick en allergisk reaktion av smink igen och svullnade i hela ansiktet. Så hon blev hemma två dagar och fick allergimedicin, stackars barn som hon såg ut.
Melwins utslag
Fanny med sin allergiska reaktion
Emelie hade sin tjejfest på fredagen och bjöd på mat. Det var 7 flickor som hon bjudit och det var lugnt. Vi andra tittade på tv under tiden. Vi hann med att träffa gänget utan fam. Karlsson som hade förhinder, vi bowlade först och sedan åt vi lite kvällsfika hos Camilla och Fredrik, jättetrevligt var det. Fanny var Alex som sov hos henne. Jag pluggade också mycket den här veckan.

Vecka 13
Praktiserade jag på psykiatriska öppenvårdsmottagningen och det var jättebra precis som förra gången jag var där. Fanny började få feber och fick vara hemma en dag den här veckan med. Annars har veckan varit lugn och bra. Melwin och Emelie har varit i skolan och på dagis. Jag har hämtat Melwin eftersom jag är i stan och jobbar. På långfredagen åkte vi till syrran och Magnus och Ellioth. Jättetrevligt att vara där några dagar och bara få umgås och vara med familjen, utan att ej bry sig om att läsa läxor. Killarna lekte bra och hade kul tillsammans. Barnen fick många påskägg. På påskdagen kom mamma och pappa till Mantorp och sedan följde Fanny med dem hem. Alex sov hos Fanny.
 Våra fina tjejer

Vecka 15 tjejerna är hemma och har påsklov och Daniel och jag jobbar och Melwin har varit på dagis förutom på tisdagen när tjejerna ville ta hand om honom. Mahlin och Ellioth hälsade på en dag hos oss så pojkarna kunde leka igen. Tjejerna var med kompisar hela veckan och sov över här och där. Fanny var med Alex några dagar också. Fredagen var jag och mina klasskamrater i Borås och tentade av ytterligare en tenta. Fanny tog navelpiercing för andra gången då den andra växte igen. Fint blev det!!

Vecka 15 var min sista praktikvecka på gyn, tråkigt tycker jag eftersom jag verkligen gillar att jobba. Veckan började bra då alla var pigga från virus men närmare slutet på veckan fick jag vabba då sonen vaknade med feber klockan 4 på morgonen. Barnen har varit i skolan och efter skolan har de varit med sina vänner och kille. Köpte även en padda i veckan som var uppskattat av barnen. Fanny blev dålig igen i slutet av veckan och fick penicillin för andra gången på några veckor. Emelie har varit på tjejfest hos en vän. Annars har veckan varit ganska lugn och skön. 
Sjuk Melwin
Vecka 16 var det dags för mig att gå till skolan igen och det är så roligt att träffa mina klasskamrater igen. Hur ska jag kunna klara mig utan dem sedan när vi slutar skolan som jag har delat min vardag med i snart 2 år. Jaja jag har ju mina 3 nära vänner hemma som jag har saknat mycket dessa två år och hoppas att vi kan ses lite mer när jag slutar.

Veckan började inte så bra eftersom Emelie också blivit sjuk i helgen så Melwin och Emelie fick vara hemma några dagar. Jag har pluggat lite i början av veckan då vi hade en neurologitenta i onsdags, fy vad det var svårt men jag kunde det mesta i alla fall. Fanny har varit på hud och fått göra ett lapptest som vi ska få svar på på måndag och mamma får följa med henne eftersom jag inte kan vara ledig. Daniel har jobbat mycket den här veckan. Idag har det varit fint väder och vi har varit ute i trädgården hela dagen, Josefina, Sixten och Gunnar var hos oss och hälsade på. Vi grillade, så gott det är. Barnen har varit med sina vänner och sovit med dem.

Inga kommentarer: