fredag 15 mars 2013

Fanny 15 år och Melwin 3 år, Vecka 10

Tårtan fick bli en kombinerad som passade båda barnen...
Måndag igen och Melwin och jag gick upp tidigt för att äta och klä på oss, nu börjar det bli lite skönare att gå upp klockan 05:00 eftersom det är ljusare nu. Lämnade av en glad pojke som vinkade glatt, så roligt nu när han har börjat vinka när vi lämnar honom. Tjejerna gick till skolan och Daniel jobbade. Det var bra i skolan.

När jag kom hem så var mamma hemma och lekte med bilar med Melwin. Jag började laga mat som vi åt när den var klar. Fanny var med Alma och sov hemma hos henne. Emelie var hemma själv och tog det lugnt, hon hade blivit så förkyld. Jag hade också blivit förkyld. Jag pluggade när Melwin hade somnat. Efter det tittade vi på film Emelie och jag innan vi somnade på kvällen.

Tisdag vaknade vi tidigt och idag fick Emelie vara hemma då hon hade feber och förkylningen visade sin sämsta sida både på henne och mig. För min del så var det bara att kämpa på för det finns ingen chans att kunna vara hemma, man missar så mycket då. Fanny var i skolan och Melwin var på dagis. Daniel jobbade.

När jag kom hem från skolan så hade mamma hämtat Melwin och var hemma med honom och Emelie. Fanny var hemma och åt mat med oss. Sen kom Alex hit och de fortsatte hem till hans mamma och sov där. Vi andra var hemma och tittade på film och plockade lite. Somnade ganska tidigt eftersom jag och Emelie inte mådde så bra.
En mycket glad 3-åring
Onsdag idag gick Melwin och jag upp tidigt och åt och klädde på oss och så satte vi oss i soffan och myste innan vi åkte till dagis. Emelie var hemma även denna dagen, hon fick vara hos mor och far tills jag kom hem.  Fanny var i skolan. Daniel var och jobbade som vanligt. 

När jag kom hem från skolan så var mamma hos barnen och de tittade på film. Jag började med maten som vi åt när Fanny och Daniel hade kommit hem. När vi hade ätit så plockade vi lite och tvättade innan vi satte oss i soffan och slappade. Melwin sov hos Fanny denna natt för att det skulle underlätta när vi ska sjunga för de på morgonen. Melwin tycker att det är så mysigt att sova hos sina systrar och få bli ompysslad med full uppmärksamhet.

Mysigt att dela samma födelsedag <3
Firar födelsedagsbarnen
Torsdag och jag gick upp klockan 04.50 och duschade och gjorde mig klar sedan vid 5:30 gick Daniel, Emelie och jag in med paket till Fannys rum och sjöng för Fanny och Melwin. De fick sina paket och blev överraskade båda två... Fanny fick bla en dubbelsäng, lakan, navelpiercing, fotobok mm och Melwin fick olika bilar av bilar 2, ritblock, plusbitar, kudde mm. 

När vi hade firat dem ordentligt på morgonen gjorde vi oss klara och fortsatte till dagis, skola och jobb. Emelie var hemma den här dagen också och var hos mamma och pappa igen. När jag kom hem från skolan så hade mamma och Emelie hämtat Melwin och satt i soffan och myste framför tvn. 

Fanny var hemma med Evelina och Alexander. Vi köpte mat på Mc Donalds idag så Eve och Alex åt oxå. Efter att vi hade ätit så fikade mor och far hos oss och gav barnen sina paket och de blev glada igen. Alex och Eve sov hos Fanny, så mysiga de är ungdomarna. Barnen var nöjde efter deras födelsedag och uppvaktningar. Vi hamnade framför tvn på kvällen. Jag mådde så dåligt med migrän och illamående så jag somnade fort denna kvällen.
Bakar bullar
Fredag morgon och jag vaknade upp med migrän igen. Daniel tog upp Melwin och skjutsade honom till dagis. Jag gjorde frukost åt ungdomarna som fortsatte till skolan efter att de var klara. Jag pluggade hela dagen.

Mamma hämtade Melwin på dagis och kom hem med en trött liten kille. Fanny kom hem med Alma efter skolan och var här ett tag. Emelie var med Tessan hos dem. Jag mamma och Melwin var och handlade när han hade kommit hem. När Emelie och Daniel kommit hem åt vi mat och efter det så hade vi fredagsmys framför tvn. 
Melwin med alla sina Bilar 2 i Mack som han fick i paketet
Lördag hade vi sovmorgon och när vi hade ätit frukost så städade vi lite. Klockan 13:00 kom det gäster hit och firade barnen och de fick fina presenter igen. Vi åt mat och fikade på en god tårta. När vi hade kalasat klart och alla hade åkt hem så satte jag mig för att plugga. Emelie var med Tessan hemma hos oss. Fanny åkte hem till Eve med Alma och Maja och hade kalas där för Eve och Fanny, hon sov där också. 

Vi andra tittade på tv och myste på kvällen. Så skönt med helger när alla är hemma och man bara får ta det lugnt och njuta med familjen. 

Söndag sov vi lite längre och åt frukost. Klockan 13:00 kom Daniels föräldrar hit och firade barnen, så vi fikade lite och umgicks. När de hade åkte hem så pluggade jag lite till. Fanny och Emelie tog det lugnt hela dagen och Emelie fick hoppa över träningen eftersom hon var så förkyld. Dagen blev en riktigt mysig dag hemma med hela familjen. 

Inga kommentarer: