måndag 16 september 2013

Vecka 37

Melwin och jag myser
I måndags så gick flickorna upp och gjorde sig klara för att gå till skolan. Melwin och jag tog sovmorgon och satte på en film i sängen när vi vaknat åt frukost framför tvn. Daniel jobbade i vanlig ordning. När flickorna kom hem från skolan så sov Fanny en stund och sedan var hon med Alma. Daniel och jag var på Breviksskolan i Emelies klass på föräldramöte. Alex kom hit sent och sov hos Fanny. Jag plockade och tvättade. På kvällen gick mamma och jag 5 km.

Tisdag gick vi alla upp och gjorde oss klara och åt frukost medan Alex sov för han började senare. När vi hade ätit och gjort oss klara så gick mamma och jag en promenad på 5,5 km. När vi kom hem drack vi kaffe och sedan åkte mormor hem och Alex åkte till skolan. Evelina kom till Fanny på kvällen. Jag och Maria följde med Linda på tupperwareparty hos Bertilsson. Sedan vidare med Daniel till familjen Pastuhoff med familjen Asplund. När vi kom hem hade Fanny och Evelina bakat och mormor hade varit barnvakt åt Melwin. När vi kom hem lade vi oss. Melwin sov redan.
Melwin cyklar själv. 
Onsdagen gick vi alla upp och gjorde oss klara. Jag lämnade Melwin på dagis och skjutsade Fanny till skolan. Mamma kom hit, då gick vi en promenad på 6,2 km. Det var skönt. Vi drack lite kaffe när vi kom hem. Barnen var ensamma hela dagen. Melwin busade när han kom hem. På kvällen efter att vi ätit mat kom mamma hit och hade Melwin medan jag och Fanny var på utvecklingssamtal. Hon är så duktig vår tjej. Daniel och Emelie var ute och sprang en runda. När vi kom hem allihopa så hade mormor sövt Melwin. 

Torsdag vaknade Melwin och jag tidigt, vi gjorde oss klara och åt frukost. Flickorna gick till skolan. Daniel var och jobbade. När jag hade lämnat Melwin på dagis så var jag hemma och tvättade. Jag förberedde mig på en anställningsintervju. Jag åt lunch. Jag var på intervju, det gick bra tyckte jag men så vet man ju inte vad de tyckte. Vi åt mat när jag och Melwin hade kommit hem. Sedan tog jag med mig Fanny och Melwin och åkte till Maria så att Fanny kunde bygga naglar. Emelie var med Tessan hos oss och dem. Kom hem rätt sent. Alex var hos Fanny en stund. Melwin somnade sent denna kvällen.
 Torsk som Daniel fiskat
Fredag vaknade Melwin och jag lite senare. Tjejerna gick upp tidigare och begav sig till skolan och Daniel var och jobbade. Melwin och jag åt frukost och klädde på oss. Mamma kom hit runt 10 och då tog vi med oss Melwin på en promenad på 5 km men det var inte lätt. Det var ett helt träningspass att köra honom i de tempot som vi gick. När vi kom hem så klädde jag om mig och vi tog bilen ner till stan. Där mötte vi upp Fanny och gick och åt lunch. Mysigt att hon ville följa med. När vi kom hem så började jag med maten. Emelie åkte med Tessan till simhallen. Fanny sov en stund och sedan kom Alma hit. Vi skjutsade Alma och Fanny till en tjejfest på kvällen. Almas pappa skjutsade hem Fanny på natten. Vi andra hade fredagsmys framför tvn.

 Bilder från Mantorp park
I lördags gick barnen och jag upp tidigt och packade. Vi åt frukost och gjorde oss klara och efter det skjutsade Daniel oss till mormor och morfar. Daniel åkte efter det ut och fiskade torsk. Mormor och jag tog med oss barnen till Mantorp och hälsade på Mahlin och Ellioth. Väl i Mantorp bjöds vi på lite fika för att få lite socker och energi. Vi fortsatte till Mantorp park för att titta på träningarna som var där. Melwin och Ellioth tyckte att det var så spännande. Det var motorcyklar som övade. Det gick verkligen fort och lät högt. Jättekul faktiskt. Vi tog även en tur i depån. Innan hemgång hade vi lovat barnen att leka i lekparken. Killarna lekte och busade och gjorde av med mycket energi. 

 Melwin på Ellioths balanscykel
När vi kom hem till fam. Pettersson tog Fanny och jag en tur med Elsa medan mamma och Emelie var ute med killarna på gatan. Mahlin var inne och lagade mat, tacomys blev det. Gott som vanligt. När vi hade ätit och plockat undan satte vi oss i soffan framför tvn och åt godis. Vi satt uppe länge in på natten och snackade medan alla barnen sov och det var så mysigt. Saknar min syster i Västervik, man kan prata om saker som man inte pratar med andra om. Melwin skrek på Emelie mitt i natten och ville krypa under täcket hos henne, mys mys. Melwin gillar att sova med sina systrar.
Tacomys
Söndagen vaknade vi runt 8:30 och åt frukost när Mahlin hade dukat fram. Killarna hade blivit lite förkylda men hann med och busa en del innan vi åt. När vi hade ätit och gjort oss ordning så tog vi på alla på oss och tog en promenad med Elsa. Killarna åkte Bobby Car och balanscykel och ville naturligtvis stanna och leka vid lekparken. Killarna hann och leka en stund inne också innan vi åt mat och begav oss till Västervik igen. Det är mysigt att vara borta men ändå skönt att komma hem. Fanny duschade och gick ut och träffade vänner på kvällen. Emelie var hemma och busade med Melwin.Resten av kvällen slappade vi framför tvn.

Inga kommentarer: