söndag 7 oktober 2012

Svårt att hinna blogga, vecka 38-40


Fina Emelie hösten -2012 
Jag har som ni har märkt lite svårt att hinna blogga när skolan kommit gång igen men jag tar igen det när jag väl har tid. Vecka 38 på måndag efter att alla hade varit i skolan, dagis och jobb så åt vi mat. Barnen var med sina kompisar i vanlig ordning. Jag var med mor och far på en visning på en hyresrätt lägenhet, som de inte alls tyckte om. Tisdagen hade vi hemstudier och jag följde med Fanny till hud, när de andra gått till skola,  mormor och morfar och jobb. Väl på hud så bestämde läkaren och Fanny att de skulle avvakta med kosmetika testet tills hon får några allergiska reaktioner i ansiktet igen, vilket jag själv tycker är knasigt, men men jag hade ingen talan. Melwin hämtade jag hos mor och far på hemvägen. Vi var hemma resten av dagen och myste och lekte med bilar. Innan vi åt mat på kvällen så handlade vi. Mamma, Emelie och jag gick en runda på kvällen på 6,1 km. Onsdagen hade jag hemstudier på förmiddagen, så jag gick upp och gjorde frukost till de andra och sedan lämnade jag Melwin till dagis. Tjejerna åkte till skolan och Daniel jobbade. Jag pluggade medan jag var hemma innan jag åkte till skolan. På eftermiddagen var jag i skolan och när jag kom hem så hade mamma hämtat Melwin och lekte med bilar i hans rum, jag kan lova att han blir galen om man leker med honom och man går ut från hans rum. Ja han har temperament vår lilla son. Fanny var med Alma hos oss  och hon sov även över hos oss också. Emelie mor och jag var ute och gick 5 km och Emelie sprang ungefär 2,5 km av dem, jättebra. När vi kom hem så tittade vi på tv innan vi lade oss. Torsdag gick vi upp tidigt allihopa och tjejerna och jag var i skolan och Melwin var på dagis och Daniel jobbade. När jag kom hem från skolan så var Emelie med Tessan och Fanny med Alma. Efter att vi hade ätit så åkte Emelie med Clara på fotbollsträning och mamma, Melwin och jag en 5 km lång promenad. När vi kom hem så tittade vi på tv innan vi lade oss för kvällen. Fredag gick vi upp tidigt och åt frukost med flickorna innan de gick till skolan. När Melwin och jag gjort oss klara så kom mamma hit och hämtade oss och åkte ner till stan. Jag köpte höstkläder,skor och vinterskor åt Melwin. Vi lunchade på Morella. Emelie var med Tessan och Fanny var med Alma. Mor och far åt middag hos oss och efter det så fikade vi. När de hade gått hem så tittade vi på tv och hade fredagsmys med familjen. Lördag och söndag gjorde vi inget speciellt utan bara njöt av en helg tillsammans. Emelie var med Tessan och Fanny var med Evelina och Alma. Daniel och jag var ute och gick utan barnen. Emelie och Daniel var iväg till Vimmerby där Emelie spelade fotbollsmatch. Jag har även pluggat en del också.
Fina Melwin hösten -2012
Vecka 39 måndag och tjejerna, Melwin och jag gick upp tidigt och åt frukost när vi var klara så lämnade jag Melwin på dagis och fortsatte till skolan. Tjejerna gick till skolan med och Daniel jobbade i vanlig ordning. När jag kom hem så var mamma här med honom och lekte med bilar. Emelie var med Tessan när jag kom hem, Fanny var med Alma hos oss. Vi åt och bara tog det lugnt. Jag pluggade lite på kvällen. Vi tittade på tv innan vi somnade. Tisdag gick vi också upp och gick till skolan, dagis och jobb. När jag kom hem så hade mamma hämtat hem Melwin och lekte med han. Vi åt lite snabbt och sedan skjutsade vi ut Emelie till fotbollen på träningen. Fanny var med Alma. När vi kom hem så tog vi det lugnt och slappade vid tvn en stund. Daniel var hemma på kvällen. Onsdag var det samma morgonprocedur. När jag kom till Vimmerby så träffades vi hos en klasskamrat och pluggade, efter det gick vi till skolan. När jag kom hem så hade mamma hämtat Melwin och var i hans rum och lekte med bilar med honom, hon hade lagat mat till oss. Hon stannade en stund hos när jag hade kommit hem. Vi tog det lugnt hemma på kvällen, myste framför en film. Torsdag var tjejerna och jag i skolan och Melwin på dagis. Mamma hade hämtat Melwin på dagis så de var hemma och lekte när jag kom hem, vi mat och sedan åkte Emelie med Clara till deras fotbollsträning. Jag, mamma och Melwin hämtade henne och efter det så var vi och handlade. När vi kom hem så packade jag upp varorna medan Melwin och Emelie tittade på film. När jag var klar så lade jag mig hos dem och tittade. Fredag var jag hemma och hade hemstudier men Melwin var på dagis då jag hade massor med läxor att göra. Tjejerna var i skolan. Emelie var med Tessan en stund. Fanny var med Alma hos oss, hon sov hos Fanny. På kvällen var jag på tjejträff hos Camilla med Linda och Maria. Emelie var på kalas och sedan kom hon hem till Camilla. Daniel var hemma hos Mathias på kvällen. Fanny och Alma var hemma och var barnvakt åt Melwin och gick bra. Emelie och jag kom hem 22:30 och Daniel kom lite senare. Vi somnade direkt när vi kom hem. Lördag och söndag sov alla lite längre. Fanny var med Alma och Eve och Emelie var själv hela helgen. Jag pluggade en hel del. Vi passade på att gå och titta på Emelies fotbollsmatch och när den var slut så hade de avslutning med pizza som hon var med på. Vi busade och myste med liten Melwin. Tittade en del på tv. På söndag kvällen blev Melwin förkyld.
Höstfina Fanny -2012
Vecka 40 i måndags var vi tjejer i skolan och Melwin var hemma  hos mor och far eftersom han var sjuk. Daniel jobbade. När jag kom hem så var Daniel hemma med Melwin och han låg i sängen och tittade på film. Emelie var med Tessan på Agility. Fanny var med Alma hos oss. Vi åt mat när jag kom hem. Jag pluggade lite på kvällen och myste med barnen i soffan. Tisdag gick vi alla upp tidigt och åt frukost och gjorde oss klara. Jag åkte med Melwin till dagis och fortsatte till Vimmerby, tjejerna gick sedan till skolan och Daniel jobbade. När jag kom hem så var mamma hemma hos oss med Melwin och lekte med bilar. Fanny var med Evelina som sov hos oss. Emelie var också hemma själv denna dagen. Vi åt mat och bara tog det lugnt. Jag pluggade lite också. Förberedde lite inför morgondagen. Onsdagen gick vi upp tidigt och åt och gjorde oss klara. Melwins dagis var stängt så mamma kom hem till oss och tog han till Daniel kom hem efter första turen. Jag åkte med en klasskamrat till Oskarshamns sjukhus på studiebesök och det var intressant. När vi åkte därifrån åkte vi till Liljeholmens fabrik och handlade ljus till jul. När vi kom hem så åt vi mat som mamma hade lagat. Emelie var med Tessan och hennes syster och en annan kompis i simhallen. Vi myste lite i soffan efter att vi hade ätit. Daniel var hemma en liten stund men åkte och jobbade igen. Barnen var med sina kompisar en stund. Jag pluggade lite när jag kom hem. Torsdag gick vi återigen upp tidigt och gjorde oss klara. Melwin skjutsade jag till dagis och tjejerna och jag var i skolan. Daniel jobbade. När jag kom hem så åt vi mat och sedan satt jag och pluggade kvällen dagen. Barnen tittade  på tv medan jag pluggade. Fanny var med Alma. Fredag och vi gick upp tidigt och när vi var klara Melwin och jag så skjutsade jag honom till dagis och åkte till skolan, tjejerna var också i skolan. Daniel jobbade. När jag hade slutat skolan så stannade jag kvar en liten stund med några klasskamrater. Jag kom hem runt 15:00. Mamma var hemma med Melwin när jag kom hem. Vi lagade mat tidigt som vi åt. Emelie var med Tessan en stund. Fanny var med Alma och Eve som sov över hos henne. Jag pluggade lite på kvällen. Igår och idag har vi inte gjort så mycket. Jag har pluggat dessa dagar. Melwin var hos mor och far eftersom jag pluggade. Daniel tog upp båten. Sedan spelade Emelies fotbolls lag match mot föräldrarna och de vann. Fanny har varit med Alma och Eve och Emelie har varit med Tessan. Idag har de varit på Aja Baja band som de inte tyckte var så bra. Imorgon är det vardag igen.

Inga kommentarer: